fbpx
logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Over Triboron

Over het product van Triboron...

De naam van het product Triboron is afgeleid van het woord Tribologie, wat de wetenschap en techniek is van elkaar in wisselwerking staande oppervlakken in relatieve beweging. Tribologie omvat de studie en toepassing van de principes van slijtage, wrijving en smering.
De gepatenteerde Triboron producten worden geproduceerd bij Triboron International AB. Dit duurzame technologiebedrijf beschikt over de meest actuele tribologie technologieën en processen die gebaseerd zijn op boor. Deze technologie vermindert wrijving, maakt verbrandingsmotoren efficiënter en bespaart dus geld!
Triboron voegt waarde toe aan industriële toepassingen zonder de nadelen van de eerder op borium gebaseerde producten, ook is Triboron een hulpmiddel voor een toenemende consumptie van biobrandstoffen.
Het doel is om de technologie te verzekeren voor industrieel gebruik en 2-takt motoren. Triboron International AB blijft daarom investeren in de ontwikkeling en validatie van deze technologie om de wereldwijde voordelen te blijven optimaliseren vanuit een economisch en ecologisch perspectief.
Triboron International AB is opgericht en wordt bestuurd door een groep Zweedse industriëlen en wordt ondersteund door expertise van wereldklasse op het gebied van verbrandingstechnologieën, chemie en energieproductie.