fbpx
logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Triboron Fuel Formula

Voor 4-takt motoren
Triboron Fuel Formula is een unieke, gepatenteerde technologie voor het verminderen van mechanische wrijving. Gemengd met brandstof (1:1000) levert dit een duurzame brandstofbesparing op van minimaal 3-5%.</p> <p>De Triboron Fuel formula werkt samen met de metalen oppervlakken en vormt een tribo-filmlaag die de wrijvingscoëfficiënt tot 50% vermindert en mechanische onderdelen tegen slijtage beschermt.
De Fuel Formula heeft uitstekende capaciteiten, ook in ethanol. Het voorkomt bacteriegroei in diesel en biobrandstoffen.</p> <p>Geverifieerde resultaten in real-life en laboratoriumtests. De boorverbindingen en de stoffen die in het productieproces worden gebruikt, worden als onschadelijk beschouwd voor de natuur.

Fuel Formula

De Triboron Fuel Formula is beschikbaar voor gebruik in benzine, diesel, ethanol, methanol en samen met alle gemengde biobrandstoffen. De functie van de Fuel Formula is om de wrijving te verminderen en daardoor de prestaties te verbeteren en de brandstof op een duurzamere manier te gebruiken. Een onberispelijke keus voor de moderne bestuurder. De formule wordt toegevoegd aan de brandstof in de verhouding 1:1000.

De Triboron Fuel Formula is te gebruiken in alle
4-takt motoren, zowel diesel, benzine, E10, biodiesel, GTL, synfuel, ethanol, etc.

• Voor zowel luchtgekoelde als watergekoelde
4-takt motoren
• Van laagtoerige tot hoogtoerige motoren
• Voor lichte tot zeer zware motoren
• Van oldtimer motoren tot moderne motoren

Verkrijgbaar in 500 ml fles en 4 liter jerrycan.